We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

T E M P S

by Pleasant Dreams

/
 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  Purchasable with gift card

    €7 EUR  or more

   

 • Compact Disc (CD) + Digital Album

  Digipack

  Includes unlimited streaming of T E M P S via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 4 days

    €10 EUR or more 

   

 • Record/Vinyl + Digital Album

  12'' color Vinyl.

  Includes unlimited streaming of T E M P S via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 4 days

    €15 EUR or more 

   

 • Full Digital Discography

  Get all 6 Pleasant Dreams releases available on Bandcamp and save 40%.

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality downloads of Ja fa molt de temps (Ley DJ remix), T E M P S, La noche de San Juan (versión acústica), Hacia los bosques del sur, La Panderola, and Podría ser hoy. , and , .

  Purchasable with gift card

    €13.20 EUR or more (40% OFF)

   

1.
Ja fa molt de temps que te vaig dir que ja no ens veiem amb freqüència. Ja fa molt de temps que em vas parlar de tindre algo més de paciència. I cada nit al llit sembla que siga igual si ja no puc dormir, si ja no puc somiar. Vinga la volta amunt i un altra volta avall, són les sis del matí, hauria d’estar torrat ja fa molt de temps. Ja fa molt de temps. Ja fa molt de temps que vam dir de quedar, el sol lluïa brillant i en la mar eren festes. Jo vaig tancar els ulls i vaig pensar en tu, te recordaré sempre. I cada nit al llit sembla que siga igual si ja no puc dormir, si no em deixes somiar. Vinga la volta amunt i un altra volta avall, són les set del matí, s’hauriem d’haver gitat ja fa molt de temps. Temps, temps, temps, temps... Ja fa molt de temps. Ara estem de festa, ara és temps de festa. Trau-te la cadira, sopem a la fresca. I si algú s’atura, i si algu es molesta traurem la guitarra, i montarem gresca. Ara estem de festa, ara és temps de festa. Trau-te la cadira, sopem a la fresca. I si algú s’atura, i si algu es molesta traurem la guitarra, i montarem gresca!
2.
Les fulles dels arbres ballen amb el vent, canta el capvespre que el dia és etern; terra llunyana tenyida de fosc, desig de ser lliures, de perdre’s pel bosc. Ja comencem l’ascens cap al cim; baix la lluna creixent, ens guiarà el cel i els estels. Seguim cap amunt sumergint-se en la nit, creuem rierols, s’obrim pas entre pins. Aromes de vida, cirerers en flor, carregats d’estima combatim les pors. S’allunyem del camí, plens de llum. Fem que el nostre alé ressone per tot el firmament fermament. Terra humida, bressol, primavera, tramuntana, univers, veu eterna… Pujem amb el pas ferm, obrint sendes la vida ens sorpren; mai ens aturarem, minva el temps. Mil dessitjos al vent cridarem, escolteu-los, la glòria viurem. Som els somnis plaents!
3.
En un minut 01:00
En un minut podem cantar esta cançó. En un minut podem creuar a l’altre cantó. En un minut podem obrir les portes del balcó i ventilar l’habitació, fer bambolles de sabó, o unflar un baló. En un minut podem comptar fins a seixanta i en canvi no trovar paraules per explicar com me trobava. En un minut pots demanar que se n'anem i mentres baixem al carrer, en l’últim segon… Furtar-te un bes.
4.
Estàs a punt de tindre son, jo estic a punt de dur-te a casa; estàs a punt d’entrar al llit, jo estic a punt de beure vi en una casa buida. Fins les estrelles alcem la veu. Fins les estrelles alcem la veu. Huí vull sentir com cantes tot el temps. Estàs a punt de dir-me adéu, jo estic a punt de no vore’t en un temps; estàs a punt ja de baixar, jo estic a punt de divagar… Sobre quant me fas falta.
5.
No en volem cap que no estiga borratxo, no en volem cap que no estiga bufat. Volem, volem, volem que estiguen tots borratxos. Volem, volem, volem que estiguen tots bufats. No en volem cap que no estiga borratxo, no en volem cap que no estiga bufat. Volem, volem, volem que estiguen tots borratxos. Volem, volem, volem que estiguen tots bufats. No en volem cap...
6.
Amb Pol 03:33
Anem a la muntanya, després a la piscina, i així passem el dia amb Pol. Preparem l’equipatge per fer un llarg viatge, gaudirem del paisatge amb Pol. No és u més dels nens que ploren, és el nostre nen. Esta melodia la cantarem millor si és amb Pol. Anem a la muntanya, després a la piscina, i així passem el dia... No és u més dels nens que riuen, és el nostre nen. Esta melodia la ballarem millor si és amb Pol. Amb Pol...
7.
Ulls ullets 01:46
Ulls de món, ulls de mar, ulls de sol, ulls de sal, ulls de porc, ulls de parc, ulls de set, ulls de fam, ulls de bou, ulls de gat, ulls ullets, ulls ullàs, ulls de lluna llevant. Ulls caiguts, ulls plegats, ulls perduts, ulls trobats, ulls ferits, ulls curats, ulls vençuts, ulls guanyats, ulls amics, ulls amats, ulls ullets, ulls ullàs, ulls de lluna llevant. Ulls de cant i de ball, ulls de ploure i plorar, ulls de moll i de mall, ulls de vidre i cristall, ulls de pou ocular. Ulls ullets, ulls ullàs, ulls de sang, ulls de fang, ulls de lluna llevant, ulls de lleva llunyant.
8.
Passa el temps, no estarem ací per sempre. Canviaria estar sol per un poc més de pau. No sé quan, ni com, per què deixarem perdre que cada dia entrara en esta casa el sol. Si esta es la vida s'ofegaren les paraules. La sang es gela quan no queda res a l'horitzó. Se'n va d'ací la millor penya que recordes, no trobes cap eixida i el destí desfà el teu pols. És un revòlver que t'apunta entre les celles, no vols problemes i apareixen en cistelles. La mala sort et murmurarà a les orelles i la impotència definirà quin és el teu rol. Carrers d'asfalt observen tots els teus avanços, el cel limita el rang de la teua ofensiva. Busca dalt i no mires baix si no és per perspectiva, sigues humil i arrastra els teus dos peus descalços. No xafes si no vols que et xafen quan tu caigues. Mira bé qui et fa costat, colpeja si et colpegen. Endurix el teu amor propi, sigues tú l'amo del teu destí, del teu cervell. #LiveYourLegend Passa el temps, no estarem ací per sempre. Viu una vida plena, d’il·lusió i amor. Que no vull fer tard si és per vore't créixer, que no vull fer plors si és per voler-te molt. Que no vull fer tard si és per vore’t créixer, que no vull fer plors si és per voler-te molt.
9.
Escolta les campanes voltejar, s’arrima la Pasqua, huí ja és Dijous Sant. Sona l’esclafit d’un tro intens, anuncia la plutja que renta els carrers. Este temps no podrà mai desfer les històries de les veus del vent. Són memòries d’un poble que romanen per baix dels llorers. Crida la innocència i plora el pà, parla la saviesa de qui ve i va. Bramen les muntanyes i els turons, 'testigs' de barbaries de les desraons. Estos temps no podran mai desfer les paraules que volen al vent; la memòria d’un poble baix pedres, baladre i rosers. Veus del vent...
10.
És any nou i no te tinc, menjem tortell i no te tinc, vénen els reis i no te tinc. Per Carnestoltes no te tinc, ja és primavera al Corte Inglés i no te tinc. Anant a falles no te tinc, fan la cremà i no te tinc, ve Magdalena i no te tinc. Setmana Santa i no te tinc, un altra Pasqua veig Ben Hur i no te tinc. És Sant Vicent i no te tinc, festes al barri i no te tinc, Nit de Sant Joan i no te tinc. Dia d’orgull i no te tinc, mil festivals en tot l’estiu i no te tinc. Penyes en festes, no te tinc; fan fira al poble i no te tinc, el 9 d’Octubre no te tinc. Nit de difunts i no te tinc, pont de desembre amb els amics i no te tinc. Huí monte l’arbre i no te tinc, sopar d’empresa i no te tinc, tinc loteria i no te tinc. Nit de Nadal i no te tinc, canten nadales els veïns i no te tinc. Ja no te tinc, ja no te tinc. Ja no te tinc, ja no te tinc. Passeig en barca i no te tinc. Sopar de pa i porta i no te tinc. Fum de foguera i no te tinc. Escala i corda i no te tinc. Suc de taronja i no te tinc. Sofà i manta i no te tinc. Tovalla i platja i no te tinc. MIAU Fanzara i no te tinc. Concert del Sons i no te tinc. Cervesa i premsa i no te tinc. Torneig d’estiu i no te tinc. Coca mal feta i no te tinc. Final de Copa i no te tinc. Miqui a la ràdio i no te tinc. Cinema en Sitges i no te tinc. "El dolcet p'al café" i no te tinc. Nit de Cap d'Any i no te tinc, contant raïm i no te tinc, brindem en cava no te tinc. De nou Any Nou i no te tinc, ja sóc un any més gran que ahir i no te tinc.
11.
Encara que sembla que l'amor s'haja anat, encara que sembla que està collit el blat, encara que sembla que el sol ja ha eixit, encara que sembla que està tot collit. No, no, no deixarem de lluitar. No, no, no deixarem de lluitar. Encara que sembla que el sol està gris, encara que sembla que està tot perdut, encara que sembla que es fart el meu crit, encara que sembla que la fulla ha caigut. No, no, no deixarem de lluitar. No, no, no deixarem de lluitar. No, no, no deixarem de lluitar. No, no, no deixarem de lluitar. Encara que sembla que sóc estimat, encara que plore per ser estimat, encara que passe l'aigua dels rius i es perda en el mar i se'n vaja tan lluny. No, no, no deixarem de lluitar. No, no, no deixarem de lluitar. Encara que trenque en cada cançó un poc de la vida i un poc de la mort. Encara que trenque en cada cançó un poc de la vida i un poc de la mort. No, no, no deixarem de lluitar. No, no, no deixarem de lluitar. No, no, no deixarem de lluitar. No, no, no deixarem de lluitar.

credits

released October 25, 2019

T E M P S és un disc amb música i lletres de Juanjo Clausell, excepte temes 1 · 4 · 6 · 10 amb lletra de Juanjo Clausell i Pere Mendo. La 5 és una cançó popular. La 7 és un poema de l’escriptor borrianenc Josep Palomero, publicat amb el títol de “El grumet” en 1997. Lletra de la 8 per Juanjo Clausell i Alfons P. Daràs. La 11 és una cançó original del cantautor valencià Marià Albero, publicada l’any 1967 amb el títol de “No deixaré de lluitar”; adaptació musical per Alejandro Tomás, Juanjo Clausell i Pere Mendo. Tots els instruments i veus: Juanjo Clausell, Pere Mendo i Alejandro Tomás.
Andrea Giménez posa veu en 2 · 6 · 9 · 10 · 11, sintetitzador Roland Aira System en 6 · 9 · 10 i piano en 10. David Simó, baix elèctric i veu en 2 · 6.

C O L·L A B O R E N: Xavi Muñoz: en 3 amb sintetitzadors Korg MS10 i Moog Minitaur. Rube Marmot: beat en 4. Las Auténticas (Carlota Gobert, Gabriela Tomás, Vega Tomás i Candela Tomás) posen veus en 4. Rubén Martínez: trompeta en 4 · 9 · 10. Jordi Mondragón trombó en 4 · 10. La Xaranga Xacamín sona en la gravació de camp de 5. DJ Sinic: scratches en 6. Alfons P. Daràs “El Blüe”: veu en 8. Amanda Aguilella: veu en 9. Enric Pizà: percussió corporal en 11.

T E M P S ha estat enregistrat a l’estudi DeMarjal de Xilxes (Castelló) entre 2018 i 2019. Produït per Alejandro Tomás i Pleasant Dreams. Masteritzat en Sage Audio Mastering. Logotip: Quimera Disseny. Idea gràfica: Pleasant Dreams. Disseny i maquetació: Mineral Gràfics. Edita: Ànima Records.


La Plana Baixa. Tardor 2019
pleasantdreams.es

license

all rights reserved

tags

about

Pleasant Dreams Castellón De La Plana, Spain

Pleasant Dreams es un grupo de la provincia de Castellón con un sonido propio en constante evolución. Su música tiene muchas conexiones locales, tanto por los sonidos mediterráneos, las letras costumbristas o las adaptaciones de canciones populares. En 2019 vuelven con TEMPS (Ànima Records), un trabajo donde su característico pop-folk se despliega en un amplio abanico de variadas sonoridades. ... more

contact / help

Contact Pleasant Dreams

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like Pleasant Dreams, you may also like: